preskoči na sadržaj

II. Osnovna škola Varaždin

Login
Tražilica
Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Do polugodišta...

 

<<<<

GRUPA MEDIJSKA KULTURA
 

 

Static HTML
Riječ ravnatelja

Dragi učenici, roditelji, kolege nastavnici i djelatnici škole, poštovani posjetitelji naših mrežnih stranica!

        Želimo Vam pokazati sve što radimo unutar i izvan zidova naših učionica. Želimo Vam pokazati sve što nas veseli, sve naše uspjehe i postignuća.

           Rijetke su školske zgrade koje tako dugo udomljuju mlade naraštaje kao što to čini zgrada II. osnovne škole Varaždin.  Desetljećima  „naša stara dama“ odjekuje dječjim smijehom, pršti radostima i ponekim tugama njezinih učenika i zaposlenika.

        Oduvijek nastojimo biti škola u kojoj se učenici ugodno osjećaju upijajući nova znanja, a roditelji mogu biti sigurni da će se njihovoj djeci profesionalno pristupiti s mnogo stručnosti, razumijevanja i pažnje.  Potičemo  individualizirani pristup prilagođen pojedincu , ali njegujemo i duh zajedništva svih u školi, stvarajući tako osjećaj pripadnosti  i identitet II. osnovne škole Varaždin.

 Odgajamo  prvenstveno obrazovane, samosvjesne i odgovorne mlade ljude. Želimo ih naučiti najvažniju životnu lekciju: voljeti i prihvaćati sebe i procjenjivati se prema svojim, a ne prema tuđim mjerilima

       Živimo u svijetu brzih i radikalnih promjena. Što je jučer važilo kao istina, danas to više nije ili je, u najmanju ruku, upitno. Pitanja često ostaju ista, no  odgovori su drugačiji. Ali promjene su sastavni dio ljudskog postojanja i razvoja. U svijetu stalnih promjena potrebno se dokazati i opstati.

Iz tog razloga, od prvoga dana školovanja, poručujemo svim našim učenicima:

„Ciljaj na Mjesec. Ako i promašiš-završit ćeš među zvijezdama.“ (Les Brown)

 

                                                               Ravnateljica škole:

                                                              Sanja Posavec, prof.

 preskoči na navigaciju