2019-09-17 07:05:00

Dobrodošlica za prvašiće

Za dobrodošlicu našim najmlađima prvoga dana nastavne godine, 9. rujna 2019., održana je priredba u maloj sportskoj dvorani naše škole.

Nasmijane prvašiće i njihove roditelje na početku je pozdravila psihologinja škole Željka Čolović - Rodik, zamjenica ravnatelja škole Ernesta Habeka.

Nakon toga prvašići i njihovi roditelji pogledali su igrokaz Ane Narandžić, „Kako su slova krenula u osvajanje dječjih srdaca“ u aranžmanu učiteljice Josipe Bunta, voditeljice Dramske družine  te učiteljice Draženke Pust, voditeljice Maloga pjevačkog zbora. 

U igrokazu su sudjelovali učenici 4.d razreda  Luka Grđan, Vito Krišto, Leona Majetić, Lovro Mašić, Dora Patafta, Maya Diana Pardiwala, Gita Sabljak, Mirta Sajko, Karlo Štager, Niko Seketin i Una Zajec. Prvašići su igrokaz pratili s osmijehom na licu, spremno se uključujući u razgovor i pjesme. Nakon priredbe učenici su zajedno sa svojim razrednicama Mirjanom Pajtak, Melinom Tomljenović, Jagodom Kanižaj i Draženkom Pust krenuli u svoje nove učionice.

Priredba je završila prigodnim govorom  psihologinje Željke Čolović - Rodik koja je roditelje upoznala s radom i aktivnostima naše škole te im je dala sve potrebne informacije vezane uz početak nove nastavne godine.  

Našim novim đacima želimo puno smijeha, igre i uspjeha u novoj avanturi zvanoj ŠKOLA!

Draženka Pust


II. Osnovna škola Varaždin