2019-07-10 21:07:00

Sedmaši na maturalnom putovanju

Učenici 7. c i 7. d boravili su od 18. do 22. lipnja 2019. na Makarskoj rivijeri u mjestu Gradac. Prema planu maturalnoga putovanja posjetili su Split, Baćinska jezera, NP Mljet, Dubrovnik te Modro i Crveno jezero kraj Imotskoga. 

Uz razrednice Tanju Klaneček i Mirjanu Halusek u pratnji učenika bile su učiteljice Dubravka Pavlić i Sanja Posavec. Maturalno putovanje proteklo je u poticajnoj atmosferi, a učenici su svojim uzornim ponašanjem pridonijeli ugodnom boravku na terenu.

Učenici 7. a i 7. b razreda od 17. do 21. lipnja 2019. realizirali su maturalno putovanje na Makarskoj rivijeri. Smješteni bili su u Makarskoj. U okviru istoga posjetili su i razgledali Split, Dubrovnik, vozili su se lađama Baćinskim jezerima i dolinom Neretve te su posjetili Malakološki muzej i Zvjezdarnicu u Makarskoj. U pratnji učenika bile su razrednice Marina Pajtlar i Marta Cepanec te psihologinja Željka Čolović – Rodik i učiteljica Ljiljana Inkret – Martinčević. Učenici su se tijekom maturalnoga putovanja uzorno ponašali na ponos učiteljica, roditelja i Škole.

Kako im je bilo, pogledajte u filmovima.

https://photos.app.goo.gl/EMZ4YLzAEwdpnyMd8

https://photos.app.goo.gl/r3nU896thLbk4SWNA


II. Osnovna škola Varaždin