2022-05-28 07:10:56

„Zdravokret“ II. osnovne škole Varaždin

Projektni dani nastavili su se i treći dan na Stadionu ŠC-a Sloboda gdje su učenici u raznim sportskim aktivnostima pokazali svoju brzinu i spretnost. Razrednici, predmetni učitelji i većina djelatnika II. osnovne škole Varaždin našli su se na jednome mjestu podržavajući sportske i zdravstvene navike.

Učitelji Tjelesne i zdravstvene kulture Tajana Stilinović i Dejan Mašić osmislili su sportske igre koje su probudile natjecateljski duh učenika. Mladi natjecatelji svoju su spretnost pokazali u igrama: skakanju u vrećama, potezanju konopa, krosu, štafeti, startu na 60 i 100 m. Svi učenici bili su uključeni u aktivnosti prema vlastitim sklonostima, a žar navijanja i podrške cijelo vrijeme ispunjavao je prostor stadiona. Iako ovaj put sportska natjecanja nisu težila istaknuti važnost prvoga mjesta, svaki pojedinac uložio je maksimum snage u svim disciplinama ponosno predstavljajući svoj razred.

Prijepodne u sportskim igrama pokazalo je koliko je važno kretati se, uključiti svakoga pojedinca u sportske aktivnosti, pokazati solidarnost i zajedništvo u vremenima digitalne tehnologije.

Slike možete pogledati OVDJE.

Novinarska skupina od 5. do 8. razreda

Foto: Vito Ivanušić


II. Osnovna škola Varaždin